Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем след смяна на абс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем след смяна на абс

Здравеите колеги ,вчера си смених абс сам и след като го смених лампите на ръчната и абс спряха да светят качвам се да тествам абс си бачка и иделано,но на последното рязко спиране(става дума засилвам се с 40км и скачам на спирачката) задните колела блокират в смисал спирам махам крака от спирачката и подавам газ да тръгвам но все едно съм дръпнал ръчна,от какво може да е дали е от налягането или нещо от самите апарати?

Първоначално публикувано от asoto Покажи съобщение
    Здравеите колеги ,вчера си смених абс сам и след като го смених лампите на ръчната и абс спряха да светят качвам се да тествам абс си бачка и иделано,но на последното рязко спиране(става дума засилвам се с 40км и скачам на спирачката) задните колела блокират в смисал спирам махам крака от спирачката и подавам газ да тръгвам но все едно съм дръпнал ръчна,от какво може да е дали е от налягането или нещо от самите апарати?
    Ти защо смени АБС-а? Задържа налягане на задните колелета. Как обезвъздуши системата?
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

1

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      Ти защо смени АБС-а? Задържа налягане на задните колелета. Как обезвъздуши системата?
      смених само електрониката без да сменям помпата и не съм обезвъздушавал.абс го смених щото един калпав маистор ми завари гърнето за купето без да откачи акумулатора.

Comment

Working...
      X